Sketches

Sunday, 4 September 2011

Bali

Here a sketch of the parts of Bali we  visited in the four days we stayed on the island.
Well, the first day we just did nothing. Sitting in the shade on the beach, reading books, eating, drinking and swimming. And getting red skin.
The only little sketch I made was of the orange coloured starfish you could see in the shallow sea when the tide was out; just in front of our Ashley-Benoa resort/hotel.

3 comments:

Geert-Jan said...

Heerlijk.

Liz said...

Ik lees juist in Eten, bidden, beminnen van E. Gilbert het stuk dat ze op Bali doorbrengt. Toch wel leerzaam ook, over de geschiedenis met de vele oorlogen etc. terwijl het er nu zo sereen en vredig lijkt. Was zelf ooit op Kuta, vond het er erg druk en toeristisch tov. wat ik op Java gewend was, en in het noorden, Lovina, hier was het wel heel relaxt, stond de tijd stil. Er is nog zoveel van Bali wat mij onbekend is, het stille binnenland bv. Inmiddels zullen jullie alweer door zijn, naar Lombok?

Rene Fijten said...

Liz, ik ken dat boek niet, maar wat je zegt van Bali klopt, ons sprak Java (ondanks de Ramadan) meer aan, en vooral Kuta was erg toeristisch. We hebben niet de kans gekregen om naar het noorden van Bali te gaan, daar hebben we goede verhjalen van gehoord.
Lombok is iets voor een volgende reis, na Bali was het afgelopen. Helaas.

Geert-Jan, bedankt voor het bezoek.