tag:blogger.com,1999:blog-7678550173618196978.post7115757820065214078..comments2024-03-08T18:39:30.573+01:00Comments on rene fijten sketches: Curry WurstRene Fijtenhttp://www.blogger.com/profile/01994125490311431495noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7678550173618196978.post-35957680843672679712017-02-22T19:25:29.265+01:002017-02-22T19:25:29.265+01:00Liz, in dit geval maakte ik de schets en de basisk...Liz, in dit geval maakte ik de schets en de basiskleuren voor de eerste hap, dat gaat vrij snel hoor, daar wordt het eten niet koud van. Na het eten een kwestie van afmaken, touch ups en de achtergrond. En inderdaad, in Azie wordt veel eten geschetst. Rijst en noodels blijven wellicht langer warm dan boerenkool.Rene Fijtenhttps://www.blogger.com/profile/01994125490311431495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7678550173618196978.post-62413585322132014262017-02-20T21:08:59.696+01:002017-02-20T21:08:59.696+01:00ik eet geen vlees dusse.. kan er niks van zeggen. ...ik eet geen vlees dusse.. kan er niks van zeggen. het valt me wel op dat bij de urban sketchers in aziƫ eten erg hoog op het menu staat. ik vraag me altijd af hoe ze dat doen als ze vreselijke trek hebben (zoals ik meestal als het eten eindelijk voor me staat): wachten ze echt met opeten tot het op papier staat?? dan is het helemaal koud! en van de honger kan je bijna niet wachten met happen nemenlizhttps://www.blogger.com/profile/05246544624715029679noreply@blogger.com